Over ons

Onze webshop is een onderdeel van ons bedrijf Wildschut glas in lood. Wij werken met een enthousiast team dat voor jou een glas-in-lood deur ontwerpt, bezorgt en installeert. Wij vertellen je graag wat meer over ons team en werkwijze:

Onze werkwijze

Glas-lood-deuren zijn er in verschillende vormen en maten. Ben je op zoek naar een glas-in-lood deur en wil je graag dat de deur past bij de inrichting van je woning? Dan begrijpen we dat het lastig kan zijn om te kiezen welke deur bij jouw inrichting past.

Met onze webshop glasinloodopmaat.nl willen we het je makkelijker maken om een glas-in-lood deur naar eigen wens en smaak samen te stellen. Dat doen we door je een overzicht te geven van de verschillende ontwerpen die mogelijk zijn. Maar ook wanneer je een eigen ontwerp hebt helpen we je graag verder.

Wij helpen je met het hele proces: bestellen, bezorgen en het installeren van jouw glas-in-lood binnendeur.

Impressie

Over Bart, de eigenaar van Glas in lood op maat

Ik ben Bart, de eigenaar en oprichter van de webshop Glas in lood op maat! Voordat glas-in-lood mijn passie werd, verkocht ik schuifdeurkasten en binnendeuren. In 2008 begon de crisis en toen ging ik ook glas-in-lood verkopen. Dat bleek een gouden combinatie!

Mijn droom is om voor heel Nederland glas-in-lood deuren te ontwerpen en te leveren. Glas-in-lood is puur handwerk, daardoor is elke deur uniek. Met deze webshop hoop ik het een stukje makkelijker te maken voor je om een glas-in-lood deur te kiezen en direct te bestellen.